آموزش حذف حساب کاربری تلگرام

۳ دقیقه برای خواندن نیاز دارید

تلگرام محبوب ترین پیام‌رسان در میان ایرانیان است، که در سال ۱۳۹۷ فیلتر شد، شاید گاهی اوقات افراد دوست داشته باشند بنا به دلایلی تمام فعالیت های اکانت خود در تلگرام را پاک کنند و حساب کاربی خود را در تلگرام حذف کنند، در این مقاله قصد داریم تا آموزش نحوه پاک کردن اکانت تلگرام را به شما آموزش دهیم.


آموزش حذف حساب کاربری تلگرام

تلگرام به صورت خودکار بعد از گذشت یک بازه مشخص عدم فعالیت اقدام به پاک کردن اکانت ها می‌کند که این قابلیت را خود کاربر می‌تواند فعال کرده و زمان آن را مشخص کند، اما ما قصد داریم تا روشی سریع تر برای حذف حساب کاربری تلگرام را به شما آموزش دهیم.

 

برای حذف حساب کاربری تلگرام در کوتاه ترین زمان ممکن شما کافی است وارد این لینک شده و شماره تلفن خود را که با آن در تلگرام ثبت نام کرده‌اید را در کادر Your Phone Number وارد نمایید، توجه داشته باشید که باید پیش شماره کشوری را که در آن زندگی می‌کنید نیز وارد نمایید که برای ایران ۹۸ می‌باشد، سپس بر روی گزینه Next کلیک کنید.

آموزش حذف حساب کاربری تلگرام

بعد از زدن گزینه Next برای شما کادر جدیدی باز می‌شود که از شما Password درخواست کرده است، در این قسمت تلگرام برای حساب کاربری شما در تلگرام یک پیام ارسال کرده است که حاوی کد است شما باید آن کد را در قسمت Password وارد نمایید، توجه داشته باشید که این پسورد حاوی حروف کوچک و بزرگ می‌یاشد که در هنگام وارد کردن باید به آن توجه کنید.

آموزش حذف حساب کاربری تلگرام آموزش حذف حساب کاربری تلگرام

بعد از وارد کردن Password بر روی Sign in کلیک کنید، در این صفحه تلگرام توضیحاتی را در مورد عواقب حذف کردن اکانت شما به شما می‌دهد،در کادر Why are you leaving از شما علت حذف حساب کاربری تلگرام را سوال می‌کند که مهم نیست چه چیزی در داخل کادر می‌نویسید و در انتها باید بر روی گزینه Done کلیک کنید .

آموزش حذف حساب کاربری تلگرام

در مرحله پایانی یک پیغام برای اطمینان شما از حذف اکانت به نمایش گذاشته می شود و تنها کافیست به واسطه Yes, delete my account به این روند نسبتا طولانی پایان دهید.

آموزش حذف حساب کاربری تلگرام آموزش حذف حساب کاربری تلگرام

چند نکته در مورد حذف حساب کاربری تلگرام

توجه داشته باشید که بعد از حذف کردن حساب کاربری تلگرام تمام اطلاعات شما پاک شده و قابل بازیابی نمی‌باشد.
شما اگر در یک بازه زمانی کوتاه مثلا چند روز بیشتر از سه بار اقدام به حذف اکانت تلگرام خود بکنید، تلگرام شماره شما را فلود می‌کند و شما قادر نخواهید بود تا سه هفته در تلگرام ثبت نام نمایید.
اگر پیام دیلت اکانت برای شما فرستاد شد و شما قصدی برای پاک کردن اکانت خود را نداشتید آن پیام را نادیده بگیرید.

فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × 1 =